Paasactie 2019

Welkom bij de paasactie van de Hamershof. Er zijn dit jaar mooie prijzen te winnen, dus er is eigenlijk geen goede reden om niet mee te spelen. Elke dag komen er nieuwe winnaars bij!

Hoe werkt het?

  1. Voer de code in die u heeft ontvangen bij diverse winkels in de Hamershof.
  2. U ziet direct of u een prijs gewonnen heeft.
  3. U heeft de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten. Als u dit voorheen al gedaan hebt, is dit niet meer nodig.
  4. Het systeem stuurt een mail naar u en de winkelier met de gewonnen prijs zodra u de adresgegevens hebt ingevuld.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. deze actie kunt u ons bereiken op actie@hamershof.nl.

Troostprijs

Ook maakt u kans op een troostprijs indien u niets heeft gewonnen. Als u uw gegevens achterlaat na het invoeren, maakt u eenmalig kans op een een troostprijs die onder de deelnemers die niets hebben gewonnen zal worden verloot. Vergeet dus niet uw gegevens achter te laten!

Wat zijn de voorwaarden?

  • De actie loopt van 3 april tot en met 23 april. Hierna kunt u geen codes meer invoeren.
  • U mag zoveel codes als u wilt invoeren. Voor elke actiecode die u openkrast maakt u kans op een prijs.
  • U kan per 10 minuten 10 codes invullen i.v.m. tegengaan van misbruik. Het systeem geeft aan hoelang u moet wachten voordat u een nieuwe code kan invullen.
  • Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht, bij het afhalen van uw prijs kunnen er foto's worden gemaakt en wordt uw naam gepubliceerd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Waarom geeft de website aan dat de code onjuist is?

De code zoals u op het kaartje ziet dient exact op dezelfde manier over genomen te worden (is uw code korter dan 6 cijfers, vul deze dan met voorloopnullen aan). Ziet u nog steeds de melding? Neemt u dan contact op via actie@hamershof.nl en vermeldt hierbij de code zoals u op het kaartje vindt. Alleen dan kunnen wij u verder helpen.
Wordt u daarna gevraagd op wat voor browser en besturingssysteem u de website bezoekt? Geef dan het volgende aan: "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Help! Ik zie geen knop om mijn gegevens achter te laten!

De website onthoudt voor u welke gegevens u voorheen heeft gebruikt. Is het dus niet uw eerste code en ziet u geen knop, dan betekent het dat u al gegevens heeft achtergelaten.

Vanaf 3 april gaat de actie van start. Let op: ook als u niets wint kunt u uw gegevens achterlaten. U dingt dan mee naar de vele troostprijzen.