JAARMARKT HAMERSHOF 2023

Geplaatst op ma 07 aug 2023 15:31
[Jaarmarkt Hamershof 2023]

Zaterdag 23 september Jaarmarkt Hamershof Leusden

Leusden-zaterdag 23 september is er in het meest bruisende en gezelligste winkelcentrum van Leusden de traditionele jaarmarkt. Door het gehele winkelcentrum staan ca. 120 kramen en stands opgesteld van de lokale middenstand en handelaren van buiten Leusden.

De traditie van de Leusdense jaarmarkt gaat terug tot eind jaren ’80 van de vorige eeuw vertelt Fred van Ewijk, voorzitter van de activiteitencommissie. Toen het winkelcentrum opgericht werd in de jaren 80 moest er een evenement komen waar tot ver in de omtrek over gesproken werd en wat als een jaarlijkse feestdag ieder jaar zou moeten terug keren rond eind september.

Dit jaar iets later en in een andere vorm, maar het is nog steeds een feest voor iedere Leusdenaar en ver daarbuiten om het geweldige winkelcentrum te komen ontdekken Natuurlijk pakken de winkeliers weer uit op een kraam of in hun winkel met door hen extra ingekochte waar. En of u nu wandelt door één van de winkelstraten of u verblijft op één van de terrassen of op één van de pleinen, de Hamershof ademt een sfeer van gezelligheid uit.

Attracties, voor de kinderen is er op het gebied van attracties ook weer van alles te beleven. Zo zullen er enkele attracties voor de kinderen aanwezig zijn.

Entertainment, de activiteitencommissie heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat er extra sfeer te proeven is door het gehele winkelcentrum. Zo zal er muzikaal van alles te beleven zijn.

Natuurlijk is er niet alleen aan muziek gedacht. Er is ook op het gebeid van straatentertainment weer het één en ander te beleven. Zo kunt u een verschillende acts tegen komen waar komen ze vandaan, wat willen ze??? Niemand weet het!!! Maar u kunt ze ontmoeten in de Hamershof!

Voor de kinderen zal er weer een speciale kids kleedjeskramenmarkt zijn Meer info vindt u hier!

De Hamershof jaarmarkt wordt dit jaar gehouden op zaterdag 23 september en start om 10.00 uur en zal tot ca. 17.00 duren. Tot zaterdag op de Hamershof.