Bevrijdingsontbijt 5 mei 2023

U kunt zich aanmelden voor het ontbijt.

Er zijn nog enkele vrije plaatsen dus u kunt gewoon komen aanschuiven, kom op tijd en geniet samen van de start van deze bevrijdingsdag.

In heel het land worden op 5 mei Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Klein, groot, met lokale lekkernijen of culinaire hoogstandjes. De maaltijden zijn er in alle vormen en maten. De kern van de Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven. Zo ook in Leusden, want in dit bijzondere jaar vinden wij het heel belangrijk om samen met u de vrijheid te vieren, want inmiddels is gebleken dat vrijheid niet vanzelfsprekendheid is.

Vindt u het leuk om mee te eten? 
Het programma ziet er als volgt uit:
Locatie : Hart van winkelcentrum de Hamershof "de Kooikersgracht"
09.15 uur openstellen ontbijtplein voor het "Huis van Leusden"
09.40 uur toespraak voorzitter Oranjevereniging dhr. Robert Scheffer
09.45 uur toespraak burgemeester dhr. Gerolf Bouwmeester / jeugd burgemeester
10.00 uur opening ontbijt 
11.30 uur sluiting ontbijtplein 

Na afloop van dit heerlijke ontbijt, wat u aangeboden wordt door de winkeliers van de Hamershof, de Oranjevereniging Leusden, het Samenlevingsfonds Leusden, comité 4 en 5 mei en Fort33 Leusden,qlichef is er op het centrum nog een Bevrijdingsmarkt die u natuurlijk vrijblijvend kunt bezoeken.